Henning Kvitnes

Mens jeg ennå er 66
to. 3 april 19:30 - 20:30
to. 3 april
19:30 - 20:30
  • to. 3 april
    19:30 - 20:30
    Musikkteateret

«Det går kort tid mellom ung og lovende – og levende legende.»  

Om dette utsagnet kan brukes på Henning er usikkert, men etter 47 år på veien, og utallige album, turneer, konserter, og selvskrevne sanger, så har han i hvert fall en klar midtbane-rolle på Old-Boys-laget til norske sangpoeter. Mange av sangene, som Evig eies, Sånne som oss, Guttær, Ut å vekke sola, Siste Reis m. flere, har blitt folkeeie blant flere generasjoner, og blir avsunget av mange til bryllup, fest og begravelser. Og i dusjen. 

Med nytt album under vesten, reiser Henning & gutta ut på en omfattende vår og høst-turne i 2025 – og både album og turne har blitt kalt «Mens jeg ennå er 66».

Musikalsk på scenen møter vi en artist og et band som våger å gå inn i dybden av både nye og eldre sanger. Gir dem den respekten og energien de fortjener, og lar også det lavmælte og akustiske få en nødvendig plass i konserten. Tekstene må også få lov til å være i fokus for å tydeliggjøre Hennings lille univers. For å glede og gjerne bevege et sittende og lyttende publikum.
Men, det blir også plass til rockefot, allsang og frieri. melankoli og smilefjes med svette panner i skjønn forening. «Uten Publikum stopper musikken «

PÅ SCENEN
Henning Kvitnes: Sang og gitar
Jon-Willy Rydningen: Piano og andre tangenter
Finn Tore Tokle: bass og kor Tor Hauge: Trommer
Eivind Ystrøm Petersen: Gitarer, pedal steel, kor m.m
Håvar Bendiksen: Gitarer og andre strenger, kor
Mats Raknerud er vikar for Håvar på enkelte jobber