D.D.E.

Graitest hits
fre. 27 sep. 20:00 - 21:30
fre. 27 sep.
20:00 - 21:30
  • fre. 27 sep.
    20:00 - 21:30
    Musikkteateret

D.D.E. – GRAITEST HITS  

Denne høsten legger et av landets mest folkekjære band ut på veien med en konsertlitt utenom det vanlige. Forestillingen «D.D.E. – GRAITEST HITS» inneholder et bredt utvalg av bandets kjente og kjære låter, servert i tospann med historier fra over 30 år på veien!

I over 30 år har D.D.E. laget låter, spilt og underholdt for det norske folk. Tre–firegenerasjoner har sunget med, danset, ledd og grått. I heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokaler.
Nå legger folkefavorittene for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné, der ikke bare hitlåtene, men også noen av de litt mindre spilte perlene fra katalogen får skinne.

Kulturhuskonserten «D.D.E. – GRAITEST HITS» handler selvfølgelig først og fremst om låtene, men sentralt er også Frodes gamle amerikakoffert. Ut av den hentes minner og historier, fra turnébussen og på øvingslokalet.
Det handler om starten, om å skape og ville noe, møter med fans, og ikke minst en god porsjon røverhistorier. Dette blir en konsert med trivsel, allsang og gode historier.