Viggo Venn

One Last Time
fre. 20 des. 18:00 - 19:15
fre. 20 des.
18:00 - 19:15
  • fre. 20 des.
    18:00 - 19:15
    Musikkteateret

Viggo Venn er den fargerike og grensesprengende klovnen som vant hjertene til millioner av seere, verden over med sin uforglemmelige opptreden på Britain’s Got Talent.
Etter å ha erobret Storbritannia med sitt unike komiske talent, er Viggo nå klar til å spre glede og latter over hele landet vårt - og han avslutter hele Norgesturneén hjemme i Kongsberg! 

Viggo har gått fra å være en ukjent komiker til å vinne nasjonal anerkjennelse som en av Storbritannias mest lovpriste komikere. Siden seieren i BGT Viggo hatt opptredner på scener i England, USA, Tyskland, Nederland og har opptrådt for den britiske kongefamilien. 
Han gleder seg til å ta med deg og dine, med på en latterfylt reise du aldri vil glemme. Ikke gå glipp av sjansen til å se dette showet live! Det blir en kveld fylt med latter, absurde og uforglemmelige øyeblikk for hele familien.

"Jeg har aldri møtt en artist som deg i hele mitt liv, jeg må innrømme det, jeg elsker deg virkelig veldig mye," - Simon Cowell. Gjør deg klar for show og ta på refleksvesten One More Time!