Webber Gala

Tor 14. mar 2024 kl. 19:30

HVOR: Musikkteateret
VARIGHET: 90 min.
PRIS: 730,-

Kjøp billett

Andrew Lloyd Webber Gala - Et show laget for å hedre en av de største musikalske komponistene i nyere tid

Oppdag utdrag av flere av Andrew Lloyd Webbers mesterverk som The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tar publikum med på en følelsesmessig berg-og-dalbane-tur: kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne, grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med et overflødighetshorn av menneskelige følelser, og musikken hans har rørt hjertene til publikum over hele verden.

Andrew Lloyd Webber Gala bringer alle disse følelsene sammen i ett show. Webbers briljante musikk tolkes live av et stort og imponerende orkester.

Publikum tas med på en musikalsk reise fylt med kjente toner, fargerike kostymer og formidable lysshow. En nytelse for både ører og øyne.

”Vi havde fornøjelse af solister med ekstraordinære stemmer og et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi bl.a at høre i den følelsesladede “I Don’t Know How to Love Him” fra Jesus Christ Superstar og Evitas “Don’t cry for me Argentina””

”Aftenens vært Tyrone Chambers ll går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene.?”

”Et show med med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er 4 stjerner værd.”