Team Bachstad

Fre 14. okt kl. 19:30

HVOR: Musikkteateret
VARIGHET: 90 min.
PRIS: 450,-

Kjøp billett

Den populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har tatt med TV-seere verden rundt i ulike fremkomstmidler. Nå kommer de til Musikkteateret!

Det har nå blitt sju sesonger med Team Bachstad på NRK. Det hele startet da de gjennom seks episoder i 2011 tok turen fra Norge til Mongolia i en godt brukt brannbil. Senere ble vi i sesong to med da de krysset India på tvers i en tuc-tuc. Deretter fulgte en reise gjennom en rekke land i Sør-Amerika, før de i sesong re jaktet på julenissen i to italienske varemopeder når de reiste fra sør mot nord i Finland.

Den neste spennende reisen gikk gjennom Indokina med en utrangert Toyota Land Cruiser, før de i 2018 seilte på elvene gjennom Russland, Hviterussland og Ukraina, samt krysset Svartehavet før de endte opp i Istanbul.

I 2019 var de i Karibia, og like før jul kunne seerne følge dem i beste sendetid på NRK1.

Reisene til Bache og Gokstad har engasjert hundretusener av seere hver uke. Men hver reise har ikke resultert i mer enn rundt tre timer med fjernsyn, så her er det mange opplevelser og historier som ikke har kommet med. Når Team Bachstad nå kommer til Musikkteateret blir det en ny reise med humor, klipp og historier som ikke er blitt fortalt på TV tidligere.