Drammen Storband – Swingin’ Christmas

Fre 2. des kl. 19:30

HVOR: Sølvsalen
VARIGHET: Forventet varighet: 1 time min.
PRIS: 280,-

Kjøp billett
«Swingin' Christmas» med Drammen Storband har vært en suksessfylt tradisjon og trukket fulle hus på Union Scene hvert år siden 2011. I år blir det også forestilling på Kongsberg.  Årets tilbud til publikum blir som vanlig en blanding av melodier fra «The American songbook» sammen med kjent julemusikk.

Vi gleder oss til å presentere er par nye solister og håper sammen med de må bidra til at julestemningen kommer på plass.

May Kristin Kaspersen er utdannet innen rytmisk musikk på høyskolen i Agder. Med sine røtter i gospel, soul og jazz har hun lang erfaring som solist og korist. Hun har stemmen til Anna i Disneyfilmen Frost, har vært fast korist i på allsang på grensen i 12 år, huskorist i Melodi grand prix og Eurovision song contest. Den tid det var livemusikk og storband på Skal vi danse var hun lead-vokalist. Som korist har hun turnert med Donkeyboy, A-ha og Alan Walker. Hun har også coachet en rekke sangtalenter i The Voice, Idol og Maskorama.


Are Ølberg er født og oppvokst i Lier og har sunget fast som tenor i Lier Kammerkor fra 1996 fram til 2017. Han synger i dag tenor i acappellagruppen Fine Blend og er fast vokalist i Swingcompagniet fra Drammen.

Drammen Storband er en blanding av profesjonelle/tidligere profesjonelle musikere og dyktige amatører, og har i nåværende utgave holdt det gående siden 2011. Bandet har også flere medlemmer fra Kongsberg og omegn!


Konserten blir på ca 2x45 min med pause.