Christmas Circus – Mandarin Angel

Fre 8. des kl. 17:30

HVOR: Sølvsalen
VARIGHET: Forventet varighet: 1 time og 30 minutter min.
PRIS: fra 410,- til 460,-

Kjøp billett

Mandarin-engelen er en eventyrhistorie som begynner på julaften. Forestillingen vokste ut avantropomorfismen til Hans H. Anderson, fra hans levende gjenstander og det livløse, som blelevende i oss ved hjelp av det magiske ordet «hvis bare ...».

Historien er like gammel som verden: Dette er en historie om hvordan en liten jente på julaftenble banket på døren ... mandarin-engler, og de begynner å enten snakke med dem eller spille etspill. Som alle engler gjør de underverker, men de er veldig spesielle – mandarinengler avlasterfolk fra likegyldighet.

Disse englene kan balansere i trapper, danse, fly på en lysekrone, steppdans på ski.

I forestillingen er det noe fra den mystiske Exupery, noe fra den mystiske Maeterlinck, noe frastorfilmene «Home Alone». Mandarinengler, på scenen, tilegner seg karakter, følelser og veverforestillingen deres ved hjelp av klassiske sirkussjangre: sjonglering, balansegang, gymnastikk, akrobatikk og klovning.

Og etter forestillingen gjør Tangerine Angels det ingen andre grupper gjør - de inviterer alle tilscenen - både voksne og barn! De vil lære deg å sjonglere mandariner, spille julebjeller og pyntejuletreet på en helt unik måte! ... og ta bilder med engler, mot bakgrunnen av juletreet.

Etter pausen inviteres publikum til scenen for en teatralsk sirkusmesterklasse.
Forestillingen er tilpasset barn fra 3 år