Snøhvit – Kyiv Grand Ballet

Tir 14. mar 2023 kl. 18:30

HVOR: Musikkteateret
VARIGHET: 120 min.
PRIS: 550,-

Kjøp billett

Snøhvit – Grand Kyiv Ballet

Snøhvit er en ballett som tar seerne tilbake til barndommens verden.

Snøhvit er eventyret hvor en ung skjønnhet, datteren til Kongen, blir drevet ut av huset av en hovmodig heks-stemor.
Det snille hjertet til Snøhvit, hennes saktmodige gemytt og lydhørhet erobrer hjertene til alle: rikets undersåtter, skogsdyrene og de morsomme nissene som beskyttet prinsessen i skoghuset deres.

Denne forestillingen er et vakkert eventyr om gode og onde krefter, en romantisk historie hvor hver person har sin egen skytsengel, som på livets vanskelige vei gir tro på seg selv og håp om en fantastisk fremtid.
Alt i denne forestillingen: koreografien, musikken, den fantastiske naturen -fiksjon, fantasi, fargespill - formidler en magisk fantasiverden.
Snøhvit vil være en flott gave ikke bare for barn, men også for voksne.

Barnas favoritteventyr om Snøhvit er uttrykt i dans av kunstnerne fra Kyiv Grand Ballet, som vil presentere den vakre koreografien og gode skuespillerarbeid til solistene og de mest talentfulle danserne ved National Theatre of Kiev, Opera and Ballet Theatre av Kharkov.

Turen arrangeres av produksjonsselskapet Artform Production i samarbeid med den norske ideelle organisasjonen Kultur for Folket for å støtte ukrainske ballettdansere og for å bevare ukrainsk klassisk ballettkunst. En del av midlene som samles inn på turneen vil gå til artistene til Kyiv Grand Ballet.