Kongsberg Teaterlag – Kalenderpikene

Lør 25. mar kl. 19:00 Søn 26. mar kl. 19:00 Tir 28. mar kl. 19:00 Ons 29. mar kl. 19:00 Tor 30. mar kl. 19:00 Fre 31. mar kl. 19:00

HVOR: Sølvsalen
VARIGHET: 120 min.
PRIS: 330,-

Kjøp billett

Kalenderpikene

Hva har kreft, solsikker og en kalender med avkledde kvinner med hverandre å gjøre? Alt dette bindes sammen i teaterstykket «Kalenderpikene», en rørende, morsom og alvorlig historie om en kvinneforening som gjør noe utenom det vanlige med den tradisjonelle foreningskalenderen.
Anni og Kris er venninner og medlemmer i Sandsvær Sanitetskvinner. Når Annis mann får leukemi og dør, finner foreningen ut at de skal gi ut en kalender med bilder av medlemmene uten en tråd, til inntekt for kreftsaken. Planen er å selge litt flere eksemplarer enn den tradisjonelle «Broer i Numedal»-kalenderen, men når hele prosjektet eksploderer til en sensasjon settes vennskap og fellesskap på prøve hos sanitetskvinnene.
«Kalenderpikene» er basert på filmen med samme navn fra 2003, og den er igjen basert på en virkelig historie fra Yorkshire. Vi i Kongsberg Teaterlag gleder oss til å vise dere denne hjertevarme komedien.

Skuespillere: Lise-Beate Ramberg, Anette Grimnes, Karete Fjelldalen Lurås, Ingvild Åbyholm Russell, Astrid Midtbøen Varpe, Anne-Grethe Herland, Vigdis Margrethe Løver, Knut Kolberg og Halvor Paasche Madssen. 
Regi: Stein O. Rasmussen