Hva gir du til en som ikke trenger noe?

En opplevelse!  ❤

 

Jul på Månetoppen er en varm og spennende førjulsfortelling for hele familien – og naturligvis er de kjente og kjære sangene fra TV-serien med.

Bli med inn i Gudny Ingebjørg Hagens fantastiske nisseunivers kjent fra NRKs julekalendere «Jul i Blåfjell» og «Jul på Månetoppen»!

Eva Weel Skram ser frem til å ta med både egne julelåter og andre nøye utvalgte favoritter på sin andre juleturné.

A Soulful Christmas! Julesangene blir pakket inn i en drakt som man like gjerne kunne funnet i en baptistkirke i Sør-Carolina. Friske arrangement, drivende rytmer og gåsehudfrembringende vokalharmonier!

Marian og Zelimir vil gi deg en deilig blanding av norske tradisjonelle julesanger, de kjente og kjære amerikanske juleklassikerene og noen godbiter fra Elvis’ repertoar blir det nok også.

I førjulstida spiller Elvebyen messingkvartett konsertforestillingen «Den vesle bygda som glømte at det var jul». Produksjonen er egnet for barn fra barnehagealder og hele familien.

Herborg Kråkevik inviterer til storslått Julerosekveld med Linda Eide, Vigdis Hjorth, Mathias Eick, Julerosekvintetten og Kongsberg Pikekor!

Maj Britt Andersen kan kunsten med å skape den rette stemning både for små og store med sine musikere og et lokalt barnekor.

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen.

Det blir en kveld fylt av latter og glede, tårer og gåsehud når Øivind Blunck, Tor Endresen og Reidun Sæther inntar scenen, medTrond Nagel-Dahl – på pianokrakken og magiker Erling Solland!

Igjen er Erik & Kalle klare for å spre juleglede og lage julestemning for både små og store. For mange har dette blitt en kjær førjulstradisjon og folk strømmer til for å oppleve tryllerier, buktaling og morsomheter.

Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, noe som har gjort at det har klikket totalt for Nissefar som helst vil barbere seg og dra til nærmeste palmestrand! Gøy for hele framilien fra 4 år.

Moscow Art Ballet Theater kommer til Kongsberg Musikkteater med en av verdens mest kjente balletter: «Nøtteknekkeren»!
Igjen kan vårt publikum få oppleve klassisk ballett på internasjonalt nivå !

Julekonsert med Oslo Gospel Choir har for mange blitt en fast førjulstradisjon.  Opplev Oslo Gospel Choir og deres stemningsfulle julekonsert «En stjerne skinner i natt» du også!

Hva gir du til en som ikke trenger noe?

En opplevelse!  ❤