The Illusions of Alexx Alexxander

Søn 20. mar 2022 kl. 19:00

HVOR: Musikkteateret
VARIGHET: 90 min.
PRIS: fra 295,- til 395,-
ARRANGØR: The Entertainment Company AS

Kjøp billett

Velkommen til Alexx Alexxander sin magiske verden!
Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister og entertainere.
Alexx Alexxander er den eneste nordmannen noensinne som har blitt tildelt magiens mest prestisjefylte pris, The Merlin Award. To ganger!
Denne utmerkelsen er for magi det Oscar er for filmbransjen. Han ble i 2019 utnevnt til ”Illusionist Of The Year Europe”, «Best Illusionist Europe» i 2019 og utnevnt ”Best Performing Global Talent” av Global Seed Forum i 2019.
Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet! Bli med på en uforglemmelig reise inn i Alexx Alexxanders magiske verden når han inviterer deg til en helaften fylt med humor, spektakulære illusjoner og showmanship i verdensklasse.
La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer i en forestilling for 4 generasjoner hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. Nærmere magien kommer du ikke!

Alexx kan kunsten å imponere! Alle i salen moret seg mens han briljerte på scenen.

Se Og Hør:
Det aller beste av magi du ser i hele verden!

VG:
Forbausende og forbløffende, fortryllende og fantastisk. Illusjonens mester innfridde!

Namdalsavisa:
Velkommen til en opplevelse for livet!

Alexx Alexxander har fascinert et begeistret publikum verden over med utrolige stunt og magiske illusjoner.
Han har som eneste illusjonist i verden fått kjente bygninger til å forsvinne på direktesendt TV. Sommeren 2019 fikk han Oslos eneste vannkilde Maridalsvannet i Oslo til å forsvinne. Ingen illusjonist i historien har noen gang fått et vann til å forsvinne. I tillegg til det har han som eneste magiker noensinne blitt presentert
som hovedperson i en film for et av verdens største fashion brands, Hugo Boss.

Han har flydd i løse luften, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite med sine utrolige stunts. Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist publikum at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.