Nyttårskonsert 2022

Søn 9. jan 2022 kl. 17:00

HVOR: Musikkteateret
VARIGHET: 90 min.
PRIS: fra 300,- til 450,-
ARRANGØR: Kongsberg Byorkester

Kjøp billett

Nok en gang inviterer Kongsberg Byorkester til nyttårsfest!

En frisk aperitiff i foajeen, produsert og servert av Fiskum fruktpresseri, setter den rette stemningen, og i et festpyntet Musikkteater serveres en variert musikalsk meny:

Publikum kan se fram til blant annet nyttårsklassikere som Champagnegaloppen og Radetzkymarsj, en flott overtyre i Merry Wives of Windsor og nyere korpsmusikk i stykket Danza Sinfonika der vi blir med på en musikalsk reise på den iberiske halvøy med inspirasjon av spansk flamenco.  

Denne gangen får musikken smakfullt følge av små retter fra Jonas B. som frister med:
potetvaffel med pisket rørosrømme og løyrom, Vitello Tonnato – rosastekt culotte av kalv med tunfiskmajones, kapers og  parmesan, crostini toppet med røkt laks, dillkrem og syltet rødløk og panna cotta toppet med kirsebær i krydderlake og kanelcrumble.

Det hele presenteres av toastmaster og solist Håkon Kornstad som har en sentral rolle under konserten.

Håkon Kornstad er en prisbelønt norsk jazzsaksofonist og anerkjent innen jazzmiljøet over hele verden. I 2009 oppdaget han også sangstemmen sin, og han fullførte en mastergrad ved Norsk operahøgskole i 2014. Han deler nå tiden mellom to disse to musikalske sjangrene som står i sterk kontrast til hverandre og kombinerer dem på unike måter.

Dette får vi oppleve til fulle under Nyttårskonserten når han er solist med Kongsberg Byorkester. Vi lover både kjente arier og friske rytmer!