I-VI

Tor 24. feb kl. 19:00

HVOR: Musikkteateret
VARIGHET: 60 min.
PRIS: fra 165,- til 250,-
ARRANGØR: Brageteateret

Kjøp billett

I-VI
av Fredrik Høyer.

– Er du et individ, eller en del av et kollektiv?

Burde vi slutte å si «jeg» og heller snakke om «vi»? Tåler verden flere individualister nå? Og hvem er egentlig «jeg» og «vi»?

Fredrik Høyers tekst er skrevet til en ung generasjon som skal ta over en verden der alt handler om «meg», men hvor løsningene må handle om «oss».

I forestillingen møter vi en rekke personer, f.eks. en jente som synes tysktimen er så kjedelig at hun heller vil dø enn å lære tysk. En annen spiller et volleyballdritt-spill, en hater Roskilde-festivalen og en har spilt i korps i fem år uten å kunne spille i det hele tatt.

«I-VI» foregår inni en stor hvit «boks» der både publikum og skuespillerne er sammen om som et digert «vi». Det finnes altså ingen grense mellom scene og sal i denne forestillingen. Rommet lyssettes fra utsiden og ovenfra, og sammen med den mektige musikken vil I-VI gi publikum en annerledes teateropplevelse. Det blir både intenst og meditativt på samme tid.

Medvirkende: Rebekka Jynge, Karin Svihus Knutsen, Deniz Kanya, Filip Ramberg og Sjur Vatne Brean.

Dramatiker: Fredrik Høyer
Regi: Nils Petter Mørland
Scenografi: Monica Valsø
Lysdesign: Mathias Lundgren
Dramatur: Oda Radoor

Plakatfoto: Signe Fuglested Luksengard

Produsert av Brageteateret 2022

I-VI tilhører regionteaterets satsning brageteatret_ung, forestillinger til ungdom og unge voksne som de kan oppsøke på fritiden. I-VI er forestilling nr. 4 i rekken.

«Bizzypris gjennom bizzy-appen: Dette er eventappen for deg mellom 13-21 år som vil oppleve mer kultur i Viken. Bizzy-appen samler eventer fra små og store arrangører rundt om i fylket, og er gratis å laste ned. Der vil du få informasjon om det som skjer og samtidig få gode rabatter på det du ønsker å dra på.
I-VI-billetten koster kr 85,- + avg. i Bizzy-appen.»