Eva Weel Skram – Falle til ro

Søn 21. nov kl. 18:00

HVOR: Musikkteateret
VARIGHET: 90 min.
PRIS: 580,-
ARRANGØR: Stageway

Kjøp billett

Falle til ro – ein julekonsert

Etter en noe utradisjonell, men vel så koselig juleturné i 2020, kan vi med glede dele nyheten om at suksessen gjentas i 2021. Eva Weel Skram ser frem til å ta med både egne julelåter og andre nøye utvalgte favoritter på sin andre juleturné. Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med musikalske perler på en snor.

Evas egenevne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gangvi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hitlåter som «Evigeies–kun et dårlig rykte» og «Snakke litt».

Etter at Skramgikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers,spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb-og festivalscener. Hunhar også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter,men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River».

Etterhvert soms tadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneen «Falle til ro», som strekker seg fra midten av november til to dager før jul. Velkommen!