Du og jeg og vi 2-3-4

Søn 16. jan 2022 kl. 15:00

HVOR: Sølvsalen
VARIGHET: 60 min.
PRIS: fra 150,- til 250,-
ARRANGØR: Kongsberg Musikkteater

Kjøp billett

Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

Her blir vi kjent med Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang. I 2017 slapp de albumet Krokodille i Baksetet, og i vår er de igjen aktuelle med sitt nye album, Balkongfest, som slippes 7. mai.

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, Tord Gustavsen trio m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).

Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne.

Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludvigsens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.”
Embret Rognerød, Periskop

Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.”
Tor Hammerø

Dette er Du og jeg og vi 2-3-4:
Ellen Brekken – vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg – vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth Mørland Nesset – vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin