fbpx

Per Gustavsen (51) fra Øvre Eiker er ansatt som teknisk koordinator ved Kongsberg Musikkteater.  Per Gustavsen er et kjent navn i Kongsbergs kulturmiljø som mangeårig aktiv i frivillig arbeid. Blant annet gjennom Kongsberg Jazzfestival, og Jazz Evidence. Per Gustavsen har bred teknisk og administrativ erfaring med teknisk, økonomisk, administrativ og pedagogisk utdanning.

Said Rifay (45) fra Oslo er ansatt som tekniker ved Kongsberg Musikkteater. Rifay har allsidig bakgrunn blant annet som lydtekniker for Riksteateret, teknisk ansvarlig ved Cosmopolite Scene i Oslo, musikklærer, freelance lydtekniker og rådgiver for Mazagan Beach Resort. Rifay har blant annet Teknikerskole fra Marokko og utdanning fra Nordisk Institutt for scene og studio i Oslo (NISS).

I dag har vi gleden av å presentere to nye medarbeidere i Kongsberg Musikkteater. Teknisk koordinator Per Gustavsen og tekniker Said Rifay vil få nøkkelposisjoner i det videre arbeid med å utvikle Kongsberg Musikkteater.

-Jeg søkte denne stillingen fordi jeg har lyst til å være med å utvikle Kongsberg Musikkteater til å bli et av landets fremste arenaer innen produksjon av kulturopplevelser. Kongsberg Musikkteater har et fantastisk utgangspunkt med lyd, lys og teknisk utstyr i verdensklasse. Jeg ser derfor på denne stillingen som en helt unik mulighet til å være med å skape mange magiske øyeblikk, sier Per Gustavsen.

Som teknisk koordinator og tekniker vil Gustavsen og Rifay blant annet ha ansvar for praktisk og teknisk tilrettelegging for arrangører, brukere  og samarbeidspartnere slik at Musikkteateret fremstår som en attraktiv arena for mangfoldige typer produksjoner arrangementer og aktiviteter.

Seksjon utvikling og anlegg er svært fornøyd med å få Gustavsen og Rifay med på laget. Vi har store forventninger til deres bidrag for å realisere visjonene for utvikling av Kongsberg Musikkteater. Said Rifay begynner hos oss 01.03.2016. Per Gustavsen tiltrer noe senere. 

Prøvedriften av Kongsberg Musikkteater er som kjent godt i gang.

I prøvedriftsperioden så langt er det gjennomført en rekke gode arrangementer med mange besøkende. Alt fra teater til konserter, møter og seminarer.

Primo mars forventes tekniske installasjoner og tilpasninger i salene å være ferdige.

Les mer om hva som skjer i Kongsberg Musikkteater på

www.kongsbergmusikkteater.no

og på

www.facebook.com/kongsbergmusikkteater

 

Kongsberg kommune, kultur og velferdstjenesten 23.02.2016

Bjørn Tore Ødegården, seksjonsleder utvikling og anlegg